Kiipeilyseinävuorot

Kiipeilyseinävuorot ovat kesätauolla

Syyskauden vuorojen alkamisesta tiedotetaan erikseen.

Kiipeilyvuorolla on pidettävä kasvomaskia ja ylläpidettävä vähintään kahden metrin suojaetäisyys toisiin kiipeilijöihin. Vuorolle tullessa ja sieltä lähtiessä kädet on pestävä huolellisesti tai käytettävä käsidesiä. Mikäli vuorolle on tulossa enemmän henkilöitä kuin kulloinkin voimassa oleva korona-ohjeistus sallii, ohjaaja ei voi päästää ylimääräisiä henkilöitä vuorolle. Vuorolle ei saa tulla sairaana tai oirehtivana. Mahdollisten altistumisten jäljittämiseksi jokaisen kiipeilyseinällä kävijän nimi ja käyntiaika kirjataan ylös vihkoon.

Ohjeet pukuhuoneiden käyttöön:
- Jos mahdollista, laita treenivaatteet päälle jo kotona.
- Vältä pukuhuoneiden käyttöä, mutta jos se on pakollista, vietä siellä vain välttämätön aika.
- Pukuhuoneissa saa olla kerralla korkeintaan 4 henkilöä.
- Huolehdi turvaväleistä myös pukuhuoneessa.
- Pukutiloissa on suositeltavaa käyttää maskia.
- Muista yleiset hygieniaohjeet. 

Yleisille vuoroille voivat tulla kaikki jäsenet ja kausikorttilaiset. Alle 14 -vuotiaat voivat tulla vain aikuisen valvonnassa, jolloin aikuinen valvoo ja huolehtii lapsen tai nuoren turvallisuudesta.

Kiipeilyseinällä on mahdollista boulderoida ja kiipeillä yläköydellä. Alaköysikiipeilykin on mahdollista, mutta sitä varten on tuotava oma köysi ja jatkot.

Seinälle pääsee Tieto 2 rakennuksen itäisestä sisäänkäynnistä (Ketunpolku 1, Kajaani). Jos ovi on lukossa, niin käy koputtelemassa ikkunaan talon takana (siihen josta näkyy seinälle).

 

Map to the wall